fotó: ENV
GYÖNGYCICA - Bead-cat - Perlenkatze
ENV - gyöngyékszer - bead jewelry - Glasperlenschmuck

2009. november 19., csütörtök

A vörösréz szín!

Elérkeztünk a vörösrézzel készített ékszerekhez. Ez a fém is egy nagy kedvencem. Szinte mindig hasonló szín-árnyalatokkal egészítem ki. Aki szereti a barnát és pirosat, annak ez tetszeni fog.

Naprendszer 2 nyaklánc és fülbevaló (van már egy Naprendszer 3 és alább látható a Naprendszer 1 is):Ősasszony szett : a diavetítésben is megtalálható volt, de már gazdára talált csont, fém és üveg egyvelege, karkötővel együtt.
Pasztell színeket, garbót vagy akár kivágottt ruhát kedvelők előnyben :)Naprendszer 1 (személyes kedvenc): azt hiszem ez a nyaklánc magáért beszél, a fém és a fa találkozása
Gyanta nyaklánc: egy megrendelésem, borostyán színű körbefoglalt gyöngyök, halványzöld színű gyönggyel és vörösréz elemekkel kiegészítveRózsaszál szett (személyes kedvenc): rózsa mintájú zománcozott gyöngyök rózsa mintájú kapoccsalAranymező nyaklánc:
"Hazám, hazám, te mindenem!
Tudom, hogy mindenem neked köszönhetem.
Arany mezők, ezüst folyók,
Hős vértől ázottak, könnytől áradók." (Erkel Ferenc: Bánk Bán)
 


Csipkebogyó nyaklánc (személyes kedvenc): egy régi nyakláncot szedtem szét, abból lett a lánc alap, a csipkebogyó színű kerámia gyöngyöket cseh bikolor gyöngyökkel egészítettem ki (fülbevaló is van hozzá)Golyóbis 1 óra: ahogyan a Naprendszer nyakláncból is már van három féle, a Golyóbis órának is van egy ezüst és egy másik vörösréz testvére. Remélem a tulajdonosának mindig örömet okoz :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése