fotó: ENV
GYÖNGYCICA - Bead-cat - Perlenkatze
ENV - gyöngyékszer - bead jewelry - Glasperlenschmuck

2010. augusztus 18., szerda

Érdekes megközelítés

Találtam egy cikket a nana.hu oldalán, és utána keresgéltem jobb fényképeknek... Érdekes, merrefelé halad az ipar... Bár az is igaz, hogy effajta ötlettel már jóval korábban is találkozhattunk. Például férfiak millióinak fantáziájában (mégha titkon is) él még a StarWars Leia hercegnőjének csodás metál bikinije, mely azóta hatalmas kultusszá nőtte ki magát. 

Kiváncsi leszek, milyen lesz azonban a visszhangja ennek az új ötletnek. Ékszerek nemcsak a testre, a testbe, de most már a mellekre is:


Mellbimbóékszer - Tényleg szexi?

Leah Ball dizájner gondolt egy merészet, mellbimbóékszerekkel kíván betörni a testékszer-piacra, trendet teremtve új kollekciójával.

Azt hihetnénk, hogy a luxusékszerek világában már nem sok meglepetés érhet minket, Leah Ball azonban gondoskodott arról, hogy meghökkentse az ékszerimádókat, ő ugyanis a mellbimbók ékesítését tűzte ki legújabb céljának.Nem is tétlenkedett sokáig, elkészítette Pasties Project névre keresztelt kollekcióját, amelyek mindegyike a női melleket hivatottak díszíteni. A dizájner nemesfémeket használ a szemet kápráztató testékszerekhez, amelyeket esetenként drágakövekkel varázsol még csillogóbbá, értékesebbé, egyedivé.A kollekció minden egyes darabjának saját története van, különböző kulturális irányzatok motiválták elkészítésükben, amelyek között akad provokatív és visszafogott is, ugyanakkor mindegyik garantáltan szexi. Leah nem titkolt szándéka, hogy divatot teremtsen mellbimbóékszereivel, szeretné, hogy ha új értelmet nyerne a női test ékszerezése, és természetesen, ha ezek híre eljutna a felsőbb körökbe is, trenddé válna a sztárok világában is, bár a projekt még előrendelési stádiumban tart és az árakat is homály fedi.


Forrás:

További képek, infok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése