fotó: ENV
GYÖNGYCICA - Bead-cat - Perlenkatze
ENV - gyöngyékszer - bead jewelry - Glasperlenschmuck

2010. november 12., péntek

Ez a divat Hollywood-ban...

...és most már itthon is? Aki szereti a kötődést, a szimbólumokat, a valahová tartozást:


A szimbolikus karkötő Hollywoodból hódít!

A karkötő a legújabb trend Hollywoodban! Személyes viselői, képviselői között találhatóak olyan neves személyiségek, mint:
CHAD SMITH JOHN BON JOVI JOHNNY DEPP KELLY KLARKSON KELLY OSBORNE KERESZTES ILDIKÓ LIFEHOUSE MARIO LOPEZ MATT DAMON MEGAN FOX LINDSAY LOHAN NICKELBACK NIKKY HILTON PUSSYCAT DOLLS OMAROSA PARIS HILTON PATTI AUSTIN PAULA ABDUL RANDY JACKSON RED HOT CHILI PEPPERS RICHARD GERE RODGER CROSS RYAN CABARRA SALLI RICHARDSON SEAN PAUL SETH GREEN SHANA WALL SILVESTER STALLONE SNOOP DOGG SOUL TRAIN STACY KIEBLER STEVE VALENTINE SUGARLAND TERI HATCHER THAUN TOUB TURQ BELT VICKI LAWRENCE WILLIAM SHATNER ZOE MYERS

Matt Damon

Michael Bublé

Jon Bon Jovi

Katherine Heigl és Igal Dahan

Keresztes Ildikó

Jenny McCarthy

Teri Hatcher

Sylvester Stallone

Chad Kroeger


A legelismertebb amerikai ékszerésztervező IGAL DAHAN legújabb terméke az i.d. x change ékszermárka egyik kollekciója.

Igal Dahan és Patti Austin

SZIMBÓLUM:
A karkötő az egyetemleges, valamint az egyéni, baráti, családi SZERETET, valamint a romantikus kapcsolat, SZERELMI KÖTÉS erejét szimbolizálja. Az egymásba fonódó dupla ékszer csatok a SZEMÉLYES KÖTŐDÉS, az egymáshoz tartozás jelképei, amit a karkötő kötélanyaga és a tengerészcsomó bordűr még határozottabban kifejez.

CSATOK ANYAGA:
Az ékszercsatok, fehérarany bevonattal lettek ellátva, amit ródiumozott eljárással tesznek időtállóvá. A nemesfém bevonatú fényes csatok értékesebb darabjait cirkónia (CZ) kristályok díszítik.
A karkötőcsatok Small (S), Medium (M), Large (L), méretben, szimpla és dupla korddal is kaphatóak.

CSERÉLHETŐ SZÍNES KORDOK:
A karkötők hétköznapi és alkalmi viseletként egyaránt hordhatóak. A tengerészcsomó segítségével állítható, tizenhat féle színben megjelenő univerzális kordok személyes hangulathoz, alkalomhoz, az aktuális ruhaviselethez illeszkedően bármikor cserélhetőek.

A KARKÖTŐK ÁRA:
A termékek árazását a csatok mérete, az ehhez igazodó nemesfém tartalom, valamint a felhasznált cirkónia (CZ) kristályok mennyisége határozza meg. Míg az alapkarkötő már 7.990 forintért is beszerezhető, addig a legnagyobb méretű kristálydíszes csatok akár a 16.990 forintos értékhatárt is elérhetik.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése