fotó: ENV
GYÖNGYCICA - Bead-cat - Perlenkatze
ENV - gyöngyékszer - bead jewelry - Glasperlenschmuck

2013. július 17., szerda

SZÉP NYARAT KÍVÁNOK!

Sziasztok!
 
Nem tűntem el, de sok a dolog a kölök körül mostanában. Ahogy egyre értelmesebb és okosabb lesz Brúnó, úgy nő meg Vele a teendők száma is. :)
 
Megvolt az első komolyabb balesete is, mely sebet a szeme fölött két öltéssel kellett összevarrni. Így már nem lesz tökéletes a kis arcocskája, de úgy érzem, hogy a szépsége nem vesztett a régi fényéből. Ugyanolyan bájos kis csibész, amilyen mindig is volt. Szerencsére. :)
 
 
 
Ezen a fotón még a baleset előtti állapot van, már jó 2 hónapja készült a kép.
Viszont érdemes megfigyelni, hogy már ceruzát tart a kezében. Alkalmanként még úgy is fogja mint a nagyok. A kisautókkal nem játszik, a kotormobillal nem teper, de ceruzával és tollal már szívesen firkálgat. :) Emellett igen nagy érdeklődést mutat a kütyük, a villanykapcsolók és a felnőttek autói iránt. Nos a művész hajlam az én oldalamról, a technika iránti kíváncsiság az apja oldaláról költözött Brúnóba. Kérdés, hogy melyik kerekedik majd felül. Persze mondanom sem kell, hogy túlerőben vannak a férfiak odahaza! :D

1 megjegyzés:

  1. hello I love your blog very much and Can I have a link from your blog or one review to my jewelry shop ? And I will happy to ship you some of my products for the review or link for free! Feel free to Find something you like on my shop please.
    eozy.com

    VálaszTörlés